Vanlalsailova Nih Kawlram Caah Hla A Phuah Mi A Video Toi A Chuak Cang + Video

Muanmar Ram tana ka hla phuah “Tang fan fan MYANMAR ” tih chu ka record zo ta a, a hla pumpui chu video nen kan tih avangin tunkarah ka channel lamah ka rawn dah thuai dawn nia. He nu mittui avang hian he hla hi a lo piang a ni ka, Tih tawh kha. A tir lam tlemte ka rawn dah chhuak zawk a ni e. Fam ta te hmel lainatawm tak tlem la rawn zep Tel a ni. Pray for myanmar. Democracy for myanmar, crd- vanlalsailova

Note: an mah mizo ram chung lawngah hlah kan mah chin ram pumpi huap in a min a thang mi mizoram minthang singer vanvan nih tulio kan kawlram pi buak nak ruang ah le duhlo lamzawh nak ruangah a nunnak a liam mi hna siseh rethei van sang in a um mi kawlram mipi hna caah thazaang pek nak hla a phuah sak mi a video toi a chuak cang, mah /SailovaSinger/videos/ timi a link hi hmeh click liap cu a video na zoh khawh lai.

Ca dang rel chap: Hakha peng, Farrawn lei ah ralkap an ra timi thawngpang ruang ah Farrawn mino pawl khuachung ah an i pum hna, tiah khuabawi sin in kan theih. Hakha lei in Farrawn ah an rak ra timi thawngpang cu kan theih. Asinain, atu tiang cu an phan rih lo. Ralkap an rak phak sual ah tiah mino pawl an i pum hna,” tiah a chim.

Aive khuami kan pehtlaih hna nain atu zaan sml. 11:00 tiang ah cun Aive khua ah ralkap a phanmi an um lo, tiah The Chin Journal ah an chim. Nihin thawk in ralkap nih Internet Line a ngah lonak khuate lei ah kal hram an thawk hna. Nihin chun ah khan Hranhring khua zong ah an kal.

Tu zaan ah Hakha in Mie peng, Aive khua lei panh in an kal an timi ralkap bu hi Farrawn lei maw an kal lai, Cinkhua lei ah dah an panh lai timi fiang in kan thei kho lo.Van Van & Min Cung,crd- The Chin Journal.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *